Android hakkında muhtemelen bilmediğiniz 6 şey

Android ilk olarak 2008 yılında T-Mobile için üretilen HTC Dream G1 ile kullanıcılara sunulmuştu. Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2010 yılının sonuna kadar bu platformda büyüyeceği ve en büyük telefon üreticilerinin gözdesi olacağı, altı yıl önce hiç kimsenin aklına gelmezdi.
Google platformu 2005 yılında Andy Rubin tarafından geliştirilen Android işletim sistemini ilk olarak dijital kameralar için düşünmüştü ve Android'i bu yönde geliştiriyordu. Ancak akıllı telefonların piyasaya çıkması ile akıllı telefonlar üzerinde uygulandı ve başarılı oldu. Yine de şirket kameralardan vazgeçmedi ve Samsung Galaxy NX gibi kameralar için Android işletim sistemini sundu.
Başlangıçta kimse Android'i bir tehdit olarak görmedi.
Google ve ortakları 2007 yılında Open Handset Alliance'i kurdu ve resmen yaklaşan, açık kaynak Linux tabanlı mobil işletim sistemi olarak Android'i duyurdu. Apple'ın ilk iPhone modelini piyasaya sürmesine rağmen o yıl, Symbian, BlackBerry, Palm ve Windows Mobile, sektörün büyük oyuncularıydı. Çoğu kişi Android işletim sisteminin tutulacağına inanmıyordu. Hatta bir Nokia sözcüsü ve Microsoft'un Windows Mobile sorumlusu yaptıkları açıklamada Android'i bir tehdit olarak görmediklerini söylemişti.
2013 yılında yapılan verilere göre Android beş yıl içinde 1 milyar aktif kullanıcıya ulaşma sayısı ile dünyanın en hızlı büyüyen işletim sistemi oldu. Ayrıca Android, dünyanın en hızlı büyüyen teknoloji ürünü oldu. iOS 6 yılda 700 milyon kullanıcıya sahip olurken, Symbian 11 yılda 450 milyon aktif kullanıcıya ulaştı ve sonrasında sona erdi.
Akıllı telefonlar ve tabletler Android cihazların çoğunluğunu temsil etse de, bu işletim sistemi akıllı saatler, TV'ler, dijital kameralar, ev aletleri, akıllı gözlük, otomobil bilgi sistemleri de dahil olmak üzere, oyun konsolları ve diğer birçok ürünün üzerinde çalışıyor.
Herkes özgürce Android için gelişebilir.
Eğer bir geliştirici olmak istiyorsanız bunun için iOS'un aksine, Android uygulamaları ve oyunları geliştirmek için yılda 99 $ ödemek zorunda değilsiniz, tamamen ücretsiz. (Ayrıca Windows Phone üzerinde bunu yapmak için de ücretsiz olduğunu belirtmek gerekir). Ancak, Google Play ile içerik yayınlamak istiyorsanız bir kez 25 $ kayıt ücreti ödemeniz gerekiyor.
Android robot logosunun hikayesi
Yeni TÜRK TİCARET KANUNU ile şirketlere web sitesi zorunluluğu 14 ŞUBAT 2011tarihli ve 27846 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. Yeni TÜRK TİCARET KANUNU' na göre herşirket bir web sitesi yaptırmak zorunda..
İntegral Bilişim ve Yazılım Hizmetleri olarak 250 TL + KDVden başlatan fiyatlarla hazır web sitesi, kolay web sitesi, kurumsal webtasarımı, özel web sitesi, web sitesi, hızlı web sitesi, ucuz web sitesi, website tasarımı, hosting paketleri, ücretsiz domain hizmetlerini İstanbul webtasarım firması olarak vermekteyiz.
Hazır paketlerimiz çok kullanışlı ve kullanımıda oldukça kolaydır. Web tasarımlarımız dinamik bir yapıya sahip olup içerikleriniziistediğiniz zaman değiştirebilir ve yeni içeriklerinizi sınırsız bir şekildesitenizin admin panelinden sitenize ekleyebilirsiniz.
SEO (Search Engine Optimization ) alt yapısı olarak her site tasarımızdahaberler ve duyurular modülü sizlere kimseye ihtiyaç duymadan kendi SEOçalışmanızı kendi kendinize yapmanızı sağlayacak SEO hizmeti için ayrıca başkabir yere ücret ödemenize gerek olmayacaktır.
Örnek demo seçenekleri için;
http://www.integralbilisim.com/?pages,1439/
Etiketler : Web yazılım, Domain, Hosting,Ücretsiz domain, seo, Google adwords, Seo hizmeti, Hazır Web, web site tasarımı, İstanbul web tasarım, Ankara web tasarım, İzmir web tasarım, SakaryaWeb tasarım, Web sayfası tasarımı, Web tasarım hizmetleri, , Kurumsal webtasarımı, Web tasarım paketleri, Uygun web tasarım, Kolay web sitesi, Özel webtasarım, kurumsal web yazılım, Profesyonel web tasarim, Profesyonel internetsitesi, Kaliteli web siteleri, Türkiye web tasarım, Web tasarımı İstanbul, eniyi ücretsiz web sitesi, internet sitesi, internet sayfası